NYHETER

Kofoedbryggeriet AS får ny eier fra 2 januar 2023 og går inn i et nytt kapittel med storsatsing og helt nytt bygg på Vesterøy. Ny eier er Petter A Olsen Holding AS. Nytt bygg er ikke helt ferdig og forventet innflytting i det nye bygget er 1.4.23. Frem til dette vil fremdeles produksjon foregå i eksisterende lokaler på Kirkeøy.

Tiden har kommet for å drikke jul. Dette er sesongen der et virrvarr av kristne og hedenske tradisjoner utgjør julefeiring. Juleølet er en naturlig del av høytidsritualene, helt siden norrøn tid.

Bryggeripasset

28.05.2021

I fjor lanserte Bryggeri- og drikkevareforeningen "Bryggeripasset", der ferierende ølhunder kan få stempel fra bryggeriene som tar imot besøkende. Passet ble en suksess, og ordningen videreføres i år - med enda flere bryggerier på listen. Samle 10 eller flere stempler og vær med i trekningen om en helg for to personer på vakre Klostergården på...

Øl i boks!

06.05.2021

I dag har vi hatt besøk av Heidrun's Mobile Tapperi som har hjulpet oss med å bokse pallevis av 0,33 L med Hvaler Pils og Skjærgårdsøl.

National Beer Day feires i USA hvert år den 7. april, og markerer dagen da «Cullen - Harrison Act» ble vedtatt etter å ha blitt undertegnet og skrevet inn i loven av president Franklin D. Roosevelt den 22. mars 1933. Dette førte til at det attende endringsforslaget ble opphevet den 5. desember 1933 med ratifiseringen av den tjueførste endringen av...

Russerne har sin vodka, skottene sin whisky, og amerikanerne sin Budweiser. Sånn har det alltid vært, og sånn er det for så vidt fortsatt, bortsett fra at USA ikke lenger er størst på øl.

Ny hjemmeside

01.12.2020

Vi lanserer ny hjemmeside og setter pris på tilbakemeldinger! Mangler dere noe, er det noe dere kunne sett mer av? Kom med innspill i kommentarfeltet her under og del gjerne innlegget på Facebook og Twitter :-)